Weddings Koyal Group Discounts Blog Tips: Kansainväliset Asiakkaat

kettinneali posted on Aug 20, 2014 at 05:08AM
Sijaitsee kansainvälisesti? Koyal Wholesale on alan johtava kansainvälisten asiakkaiden ainutlaatuinen häät ja erityinen tapahtuma tuotteita toimitus kohtuuhintaan. Lisätietoja maasi helpottaa tilauksesi tiedot.

KANSAINVÄLINEN MERENKULKU KÄYTÄNNÖT:
• Kansainväliset tukitiedostot lähettää kautta FedEx International varten seuranta-javakuutuslääketieteeseen.
• Tai on rikki kohteet siirretään takaisin kun väittää hyväksynnän FedEx.

Kanada häät ja tapahtuma tarvikkeet

Koyal Wholesale lähes kaikki nimikkeitä voi toimittaa meidän häät ja erityinen tapahtuma tarvikkeet collection Kanadaan. Joitakin rajoituksia voi sisältyä tietyntyyppisten lasi maljakoita. Normaali käsittely ja toimitus aika voi kestää 1-2 viikkoa riippuen koosta järjestystä, tilattujen nimikkeiden ja sijainnin Kanadan alueella. Jos tarvitset kohteita 1 viikko, ilmoita meille nähdä, jos voimme toiveesi. Toimitamme via FedEx International ensisijainen ja FedEx International talouden.

Iso-Britannia häät ja tapahtuma tarvikkeet

Koyal Wholesale aluksen kaikki Yhdistynyttä kuningaskuntaa lukuun ottamatta:
• Lasi maljakoita
• Keskipisteenä peilit

Normaali toimitus ja käsittelyaika voi vaihdella 1-2 viikkoa, riippuen koosta ja monimutkaisuudesta järjestyksen. Useimmat tilaukset käsitellään alus jotta maksu ja sijoitus 1 viikon kuluessa. Toimitamme kaikki paketit kautta FedEx International ensisijainen ja FedEx International talouden.

Australia häät ja tapahtuma tarvikkeet

Koyal Wholesale aluksen kaikki Australiaan, paitsi:
• Raffia fanit
• Lasi maljakoita
• Keskipisteenä peilit

Normaali toimitus ja käsittelyaika voi vaihdella 1-3 viikkoa riippuen koosta ja monimutkaisuudesta järjestyksessä. Useimmat tilaukset käsitellään alus jotta maksu ja sijoitus 1 viikon kuluessa. Toimitamme kaikki paketit kautta FedEx International ensisijainen ja FedEx International talouden.

Muissa maissa

Lähetämme useimmat tuotteet meidän kokoelma häät ja tapahtuma toimittaa lähes kaikki suuret osassa maailmaa. Emme voi toimittaa:
• Lasitavarat
• Keskipisteenä peilit

Useimmat tilaukset kestää 1-3 viikkoa käsittely ja Toimitusaika perustuu koko tilauksen, sijainti ja maksuhetkellä. Kansainvälinen tiimimme on omistettu varmistaa kaikkien teidän tyytyväisyys.

Kansainvälinen kassalle - kaikki kansainvälisille asiakkaille

Vaihe 1. Aseta kansainvälisen tilauksesi verkossa saada merenkulku lainaus.
Vaihe 2. Jatka kassalle ja vahvistaa tilauksesi. Kun dollarin Liittymismaksu palauteta kansainvälisen merenkulun lainata maksu on maksettu, voit siirtyä kassalle.
Vaihe 3. Kun maksun suorittamisen ja tilauksen, saat tilausnumeron. Kansainvälisissä erikoistuneissa sähköpostitse 1-2 arkipäivän kuluessa merenkulun lainata. Merenkulku lainaus ei sisällä veroja kyseisessä maassa.
Vaihe 4. Jos hyväksyt tarjouksen, vahvista kansainvälinen joukkue. Maksutiedot antoi sinulle tilauksen loppusumma. Huomaa: suuria tilauksia voi vaatia maksun kautta Faksi tai pankkisiirrolla turvallisuusnäkökohdat.




Weddings No replies